Present till vänner

Våra bästa tips för att hitta rätt present till vänner! 

Present till vänner

Innehållsförteckning

Presenttips till vänner

Letar du efter en present till vännen eller vännerna? Kanske letar du till och med efter en present till din allra bästa vän?

Att köpa presenter till vänner kan ibland vara utmanande, oavsett om det är nära vänner eller om det är relativt nya relationer. Det finns många tillfällen som man köper presenter till sina vänner förutom födelsedagar som självklart är det vanligaste. Oftast handlar det om olika livssituationer som händer genom livet som det är tillfälle att köpa presenter till sina vänner. Exempel på tillfällen är studenten, examen, inflyttningspresent, bröllopspresent, graviditetspresent / babyshower och säkerligen många fler.

Det finns som sagt alltid tillfällen för att hitta presenter att köpa till sina vänner. Och det viktigaste är inte vad presenten kostar, utan det är tanken bakom presenten som din vän eller vänner kommer uppskatta.  

Köpa present till sina vänner

För många är det inte lika naturligt att köpa presenter till sina vänner som det är till familjemedlemmar eller liknande. Medan för andra är ens vänner detsamma som familjemedlemmar och det är lika naturligt att köpa till dem som till sin egen mamma. 

Letar du efter en present nu till dina vänner så har du hittat helt rätt. Här på Presentkollen.nu har vi specialiserat oss på just presenttips för alla möjliga tillfällen och mottagare. Just här hittar ni hundratals med presenttips till vänner för att ge dig inspiration att hitta rätt present!

Favorit presenterna till vänner

Om det är en present till en vän som man är ute efter så är ett bra tips att börja med något gemensamt intresse. Ni är förmodligen vänner av en anledning och har säkerligen saker eller upplevelser som ni kan göra tillsammans. 

En upplevelse är ett bra tips om man vill överraska sin kompis. En actionfylld upplevelse, eller varför inte biljetter till en favoritartist som han eller hon tycker om. Det kan också bara vara en middag eller en kväll på stan som du tar och styr upp. 

Hur mycket pengar som du lägger på en present till någon av dina vänner är helt individuellt. Det behöver inte kosta någonting eller det kan kosta flera tusen kronor. Förhoppningsvis är ni vänner av andra anledningar än att ni behöver köpa saker till varandra. 

Utvalda kategorier för present till vänner

roliga presenter

Roliga presenter

Att skratta och ha kul tillsammans är alltid uppskattat när det kommer till vänner. Så vad passar då bättre att ge bort än en rolig present som skänker vännen ett gott skratt!

Graverad klockbox present

Personliga presenter

Personliga presenter till vänner är ett fint sätt att visa att de betyder mycket för dig. Det kan handla om graverade eller broderade produkter som du tror att din vän kommer uppskatta.

Presentbox

Presentboxar

Färdiga presentboxar är en perfekt present att ge bort till en vän. Här hittar du massvis med olika presentboxar från flertalet olika leverantörer, allt från choklad och mat till skönhet.

Upplevelse present

Upplevelser tillsammans med vänner skapar minnen för livet. Här behöver det inte bara vara en upplevelse för din vän, utan något som ni kan göra tillsammans!

Presenttips till vänner

Det finns ett flertal olika tillfällen som vi vanligtvis köper en present till våra vänner. Det finns självklart många fler, och ibland behöver det inte finnas en anledning. Men vi tänkte hjälpa dig på vägen här om det skulle vara så att du letar present för något av dessa tillfällen.

Bröllopspresent

Ska din vän eller vänner gifta sig och du letar efter en present att ge bort till dem? Klassiska bröllopspresenter är vanligtvis saker till hemmet, såsom köksmaskiner, bestick, tallrikar, skålar, glas och allt annat som man kan tänkas behöva. Dessa saker är också klassiska saker som dina vänner troligtvis får från sin släkt.

Tips på lite annorlunda bröllopspresenter till sina vänner kan vara en unik prydnad som de kan ha i hemmet. Dessa är oftast lite dyrare men det kan också vara något som de har med sig för alltid i sitt gemensamma hem. Annat bra tips är att ge en matlagningskurs eller en annan typ av upplevelse som de kan göra tillsammans efter bröllopet.

Inflyttningspresent

Inflyttningspresent till vänner är en annan klassisk present där många vill köpa något fint för dem. Inredningsdetaljer som vaser eller skålar är perfekt att ge bort som inflyttningspresent. Andra bra presenter är fina sängkläder eller lyxiga handdukar till nya bostaden.

Student / Examenspresent

Tips på bra presenter till studenten eller examen kan vara några extra fina glas eller ljusstake. Men det kan också vara en rolig present att ge bort. Kanske kan du ge något som är kopplat till din väns skolgång och som blir ett fint minne att titta tillbaka på och ge ett gott skratt.

Alla presenttips till vänner

Scroll to Top