Roliga presenter

Här hittar du samlade tips på roliga presenter att ge bort. Något som kommer få mottagaren att med stor sannolikhet att le när de tar emot presenten!

Tips roliga presenter

Innehållsförteckning

Hitta rolig present

Att ge bort roliga presenter är ett sätt att visa uppskattning och glädje till den som får presenten. Det är inte alltid lätt att hitta något som är både användbart och roligt, men det finns många olika alternativ att välja bland.

Roliga presenter kan vara något som ger den som får presenten ett skratt eller en upplevelse. Det kan innebära något som är praktiskt, något som är häftigt tekniskt, eller något som är nostalgiskt.

Ett sätt att hitta en rolig present är att försöka fånga personens intressen och personlighet. Om du till exempel vet att personen älskar böcker kan du ge bort en bok som passar deras personlighet. Det kan vara en bok om deras favoritserie, eller en bok som är skriven av en författare som personen är intresserad av. Om personen är intresserad av teknik kan du ge bort en liten dator eller en robot som kan köras med en app.

En annan rolig present att ge bort är en upplevelse. Det kan vara något som är informativt eller något som involverar aktiviteter. Du kan ge bort en biljett till ett evenemang som personen älskar, eller en upplevelse att få prova något nytt, som vinprovning, matlagningskurs, konstkurs eller en fotografering.

Roliga presenter bidrar till glädje

En roliga present handlar inte bara om du skall få personen att skratta så mycket som möjligt. Det kan lika mycket handla om att ge personen i fråga något annorlunda eller bara lite knasigt i present. Det kanske är bästa kompisen som du vill skänka lite glädje. Vad kan då passa bättre än att köpa ett roligt vinställ för honom eller henne att ha vinflaskorna i? 

Eller är det en chokladälskare som du letar present till? Då kan en gigantisk chokladkaka som du annars bara hittar på Gröna Lund eller Liseberg vara något att ge bort. En personlig choklad där du kan ge bort den med personens namn är en annan passande och rolig present. 

Kluriga puzzel eller spel är andra roliga presenter att ge bort som man tillsammans kan uppleva. Det finns exempelvis spela med specifika teman, som ett Friends Quiz där du bara svarar på frågor om den klassiska tv serien. 

Tips på roliga presenter

populärt presenttips!

Boxbollen

Boxbollen present

Ge bort supersuccén Boxbollen som vuxit fram och blivit en viral succé historia. Den populära aktiviteten går lika bra att köra hemma med vänner & familj som att tävla via appen online mot personer från hela världen. 

Tips butiker att köpa roliga presenter ifrån

Topp 10 roliga presenter

Att hitta roliga presenter är oftast väldigt individuellt och personligt, beroende på mottagarens humor och intressen. Sedan handlar det självklart mycket om vem det är som ger bort presenten. Man kan ha en komisk historia som man kan återspegla i en present eller bara ha samma typ av humor.

Men för att ge lite inspiration har vi tagit fram en topp 10 lista på roliga presenter, utan någon inbördes ordning mellan dem. Framförallt för att ge inspiration till er att hitta rätt när ni vill ge bort en rolig present till någon.

  1. Upplevelser – Du kan antingen ge en färdig upplevelse som du tror han/hon kommer gilla. Eller ett presentkort för personen att själv bestämma.
  2. Unikt självporträtt – Ge bort en personlig tavla där personen är porträtterad som en kung, viking, superhjälte eller annat roligt motiv.
  3. Gigantisk choklad – Till en chokladälskare kan du ge bort en enorm chokladkaka likt de du hittar på Gröna Lund & Liseberg.
  4. Unik karaff – Ge bort en karaff i form av ett Stormtrooper huvud eller varför inte Donald Trump huvud.
  5. Personlig videohälsning – En personlig videohälsning från kändisar. Kanske har Memmo just den personens stora idol som du kan beställa ifrån?
  6. Egendesignat puzzel – Gör ett eget puzzel med en rolig bild på personen som presenten skall ges till.
  7. Roligt sällskapsspel – Ett sällskapsspel med lite humor och skratt i det är en populär present att ge bort för att sedan nyttja tillsammans.
  8. Boxningsbollen – Det populära spelet som vuxit internationellt hela vägen till Kardashians i USA. En succé-present att ge bort som garanterar skratt!
  9. En konstig tröja eller t-shirt det här är en rolig och unik present som får mottagaren att skratta.
  10. Personligt och udda mobilskal – Skapa ett unikt mobilskal med en udda eller extra rolig bild på personen i fråga.

populärt presenttips!

Gigantiskt Choklad

gigantisk mjölkchoklad present

Vad passar bättre att ge bort som rolig present än en gigantisk mjölkchoklad fylld med mjölkchoklad i. 

En både rolig, uppskattad och framförallt smaskig present att ge bort till någon som älskar choklad!

Ge bort ett skratt i present

Skratt förlänger inte bara livet, det ger också ett liv som är rikare och mer meningsfullt. Genom att skratta och ha roligt stärker vi vår självkänsla, minskar stress, förbättrar vårt immunförsvar och gör oss mer kreativa. Att skratta är den bästa medicinen för att hålla oss friska och lyckliga, och är ett av de mest effektiva sätten att förbättra vårt välbefinnande.

För att få ut så mycket som möjligt av våra skratt, borde vi göra det till en vana att köpa roliga presenter åt våra vänner och familj. Det är en enkel och billig möjlighet att förbättra vår hälsa och vår gemenskap. En uppskattad gåva kan skapa ett ögonblick av glädje och låta oss njuta av närheten och kärleken som vi har för varandra.

Exempel på roliga presenter

Roliga presenter kan vara allt från en söt teddybjörn eller ett par häftiga solglasögon till en bok med roliga skämt eller ett spel som man kan spela tillsammans. Det är en enkel och ofta billig möjlighet att skapa ett ögonblick av glädje och skratt och det är också ett bra sätt att visa våra vänner och familj hur mycket de betyder för oss.

Det finns också gott om knasiga presenter som personen förmodligen aldrig kanske skulle köpa själv. Eller vad sägs som att köpa ett grillförkläde med ett fastsytt ölbälte där grillkungen kan ha ölen medan han eller hon arbetar med grillen.
Personliga strumpor där du själv väljer motiv med egna bilder är en annan riktigt knasig och rolig present som garanterat ger ett par skratt från mottagaren.

Att köpa roliga presenter är ett utmärkt sätt att skänka glädje till nära och kära. Genom att skratta och njuta av att vara tillsammans kan du skapa en perfekt present till en låg kostnad. Det är extra positivt om du tänker att du vill hitta lite knasiga saker som personen inte har, men som ändå kommer att göra nytta för personen i exempelvis vardagen. 

FAQ

Vad är en rolig present?

En rolig present är en present som kommer skänka skratt och glädje till den som tar emot den. Det kan vara knasiga presenter som de aldrig kunnat tänka sig att få, eller så kan det vara upplevelser som ni genomför tillsammans. En rolig present är en perfekt gåva att ge bort för att visa att man bryr sig om den personen. 

Hur hittar jag en rolig present?

Att hitta en rolig present är högst personligt då det har mycket med personens intressen och er historia tillsammans. Men vi på Presentkollen har samlat hundratals tips på roliga presenter att få inspiration ifrån.

När bör man ge en rolig present?

Att ge bort en rolig present passar vid flertalet olika tillfällen. Såväl födelsedagar, namnsdagar, studenten eller som julklapp. En rolig present är vanligtvis alltid en uppskattad present att få för mottagaren. 

Varför ska man köpa en rolig present?

Roliga presenter skänker glädje och skratt. Det är det absolut bästa som finns att både ge och ta emot roliga presenter. 

Scroll to Top