Upplevelse presenter

Tips på presenter där upplevelsen är i fokus, antingen för att bara ge bort. Eller för att uppleva tillsammans. 

Innehållsförteckning

Köp en upplevelse i present

En upplevelsepresent är en utmärkt present att ge bort till någon. Att ge bort en upplevelsepresent ger mottagaren en chans att uppleva något nytt och spännande som de kanske inte skulle ha fått annars. Det kan vara en möjlighet att prova något de alltid har velat prova, eller kanske ge dem en upplevelse som de inte har någon aning om att de skulle vilja testa på.

Upplevelsepresenter är bra eftersom de är personliga. Du kan välja en present som du tror att mottagaren kommer att gilla och därmed skapa ett minne som de aldrig kommer att glömma. De kan också vara ett bra sätt att överraska någon. Ofta är det inte det dyra som skapar de bästa minnena, utan det är det som är spännande och upplevelsen som ger den bästa glädjen.

Upplevelsepresenter är också ett bra sätt att uppmuntra nya intressen och tillåta mottagaren att prova något nytt. Det kan vara något så enkelt som att ge bort ett smakupplevelse, eller så kan det vara något mer äventyrligt som att ge bort ett en fallskärmshoppning, helikoptertur eller något liknande. Alla kan hitta något som de tycker är roligt och intressant att prova, därför är upplevelse en perfekt present att ge bort.

Kvalitetstid genom en upplevelsepresent

Har ni svårt att få ihop tid att träffas? Det kan vara din partner, kompis, syster eller någon annan i din närhet där tiden helt enkelt inte räcker till i vardagen. Då är upplevelsepresenter är ett bra sätt att uppmuntra kvalitetstid tillsammans. Om du ger bort en upplevelse eller en aktivitet tillsammans, så ger det mottagaren och dig ett bra tillfälle att umgås och skapa minnen tillsammans. Det kan vara ett bra sätt att hitta tid tillsammans och umgås, och samtidigt skapa nya minnen och upplevelser.

Exempel på bra upplevelsepresenter för att få tid tillsammans kan vara någon upplevelse där ni skall skapa. Som en drejningskurs eller populära “Måla & Skåla” där ni kan dricka några glas champagne och samtidigt skapa en målning. Smakupplevelser som champagne-, whisky- eller chokladprovning är populära upplevelser tillsammans också. 

Med allt detta i åtanke är det tydligt att en upplevelsepresent är ett bra val för att ge bort till någon. Det ger mottagaren chansen att prova något nytt, det är personligt, det är ofta billigare än andra presenter, och det kan skapa några fantastiska minnen som kan vara med dem för evigt.

Tips på upplevelse presenter

populärt presenttips!

Bodyflight för 2

BodyFlight present

Upplev känslan att flyga genom luftströmmar upp till 300 km/h. 

BodyFlight är en perfekt upplevelsepresent för dig att ge bort och uppleva tillsammans med någon du bryr dig om. 

Tips butiker att köpa upplevelse present ifrån

Topp 10 upplevelse presenter

Har du svårt att hitta rätt upplevelsepresent att ge bort? Då har vi här gjort vårt bästa för att först samla så många upplevelsepresenter på sidan som möjligt för dig att söka igenom. Men för att ytterligare hjälpa dig med tips framåt för att kunna hitta rätt upplevelse att ge bort så vi gjort vår egen topp 10 lista. 

I listan nedan har vi samlat våra favoriter på upplevelsepresenter att ge bort: 

  1. Hot Air Balloon Ride: En upplevelsepresent som ger mottagaren chansen att se världen från ovan.
  2. Vingårdstur: Ge mottagaren en dag att njuta av vinprovning, mat och skön natur.
  3. Gourmetmiddag: Bjud mottagaren till en exklusiv middag med fyra- eller femrättersmeny på en riktigt fin restaurang. Ett perfekt tillfälle att få kvalitetstid tillsammans.
  4. Kör en sportbil: Ge dem chansen att få uppleva äkta hästkrafter genom att köra en sportbil som Lamborghini eller Ferrari.
  5. Spa-paket: Låt mottagaren njuta av ett spa-paket med massage, ansiktsbehandlingar och andra sköna behandlingar.
  6. Skydiving: Ge mottagaren en kick av adrenalin med en fartfylld upplevelse som de sent kommer att glömma.
  7. Helikoptertur: Se staden från ovan med en helikoptertur och få en unik upplevelse tillsammans.
  8. RIB-Sightseeing: Utforska sjöar och öar genom en fartfylld åktur med hastigheter upp till 50-60 knop.
  9. Kulinariska kurser: Ge mottagaren en chans att lära sig kockens konst och få chansen att utforska nya smaker.
  10. Hotellvistelse: Bjud in mottagaren till en trevlig hotellvistelse eller en weekendresa.

populärt presenttips!

Helikoptertur

present helikoptertur

Se din stad från ovan genom att ge bort en privat helikoptertur till någon speciellt. 

Födelsedag, Alla Hjärtans dag eller något annat speciellt tillfälle är bara några tillfällen som denna upplevelse är perfekt för.

Upplevelsepresenter för utvalda tillfällen

Upplevelsepresenter passar även bra att ge bort vid specifika tillfällen, såsom bröllop, studenten, alla hjärtans dag, examen och varför inte vid speciella födelsedagar som när man fyller jämnt. 

Att kunna ge bort en present där personen får en unik upplevelse är definitionen av en riktigt bra present. Är det dessutom så att du vill ge bort en upplevelse där ni tillsammans skapar minnen, då är det som att slå två flugor i en smäll. 

Upplevelse i studentpresent är en annorlunda gåva att ge till någon, för att variera glasen och allt annat som nyblivna studenter vanligtvis annars får. Bra tips på upplevelsepresenter för nyblivna studenter, kan vara något action fyllt. Som exempelvis att köra sportbil, BodyFlight eller tandemflygning. Eller varför inte ge dem något lugnt som en ansiktsbehandling eller dag på spa för att dra ned tempot efter studenten eller examen. 

Skall du på bröllop och vill ge en upplevelse i bröllopspresent? Då finns det massvis med bra upplevelser att ge bort till de lyckliga två. Till att börja med kan du titta på vad paret tycker om att göra och vilka intressen de har. Är de F1 intresserade kan en upplevelse att få köra F1 simulator vara en perfekt present att ge bort. 

Är de mer kulinariskt intresserade kan en matlagningskurs eller varför inte en vin- eller champagneprovning passa dem som upplevelsepresent. 
Vill du ge något unikt som de aldrig gjort tidigare och som de kan göra tillsammans kan en tur i luftballong vara en romantisk upplevelse att ge bort. 

FAQ

Vad är en bra upplevelspresent?

En bra upplevelsepresent är väldigt individuell och beror på vem den skall ges till. Samt om det är något som ni skall göra tillsammans eller om det är en upplevelse som personen skall göra själv. 

Vad kan man ge för upplevelse?

Det finns massvis med upplevelser att ge bort som present. Några exempel är kulinariska mat eller dryck upplevelser, actionfyllda uppleveler eller romantiska upplevelser. 

Hur slår man in en upplevelse?

En upplevelsepresent kommer vanligtvis i en vacker och unik förpackning. Men vill du göra det lilla extra kan du slå in den förpackningen och göra en unik present att ge bort. 

Vad kan man ge sin bästa vän i present upplevelse?

En upplevelsepresent till sin bästa vän är bäst när den görs tillsammans med dig. Har ni några gemensamma intressen som ni kan göra som upplevelse tillsammans? Kanske har ni pratat om att våga göra något lite läskigt som fallskärmshoppning eller något annat utmanande. 

Scroll to Top