Presenter till pojkvän

Din superguide med tips på presenter för att hitta rätt present till din pojkvän.

Present pojkvän

Innehållsförteckning

Hitta rätt present till din pojkvän

Är du ute efter att hitta en present till din pojkvän? Oavsett om det är födelsedag, årsdag eller en alla hjärtans dag present så har vi hundratals tips samlade här för att hjälpa dig.

När du letar efter den perfekta presenten till din pojkvän, är det viktigt att tänka på att det inte handlar om priset. Om du är begränsad av budget kan du försöka hitta något som är personligt och unikt. En personlig present som en handgjord tröja eller en personligt skriven låt kan vara ett bra sätt att visa din pojkvän att du uppskattar honom.

Eller om du hittar något personligt som bara ni två kan relatera till, som en favoritserie, favoritlåt eller annat som speglar ert förhållande.

Överraska pojkvännen med en fin present

De bästa presenterna till pojkvännen är vanligtvis det som överraskar honom mest. Det kan vara någonting som han absolut inte förväntar sig att du skall köpa, eller något som han inte ens visste att han önskade sig.

Personliga presenter är alltid en vinnare för att visa att du verkligen bryr dig om honom. Då är ett tips att köpa presenter med gravyr, eller som på något annat sätt visar att du verkligen ansträngt dig.

Andra populära kategorier är upplevelser eller romantiska presenter. Kanske en kombination av de två, en romantisk upplevelse för två att börja det nya året med.

Eller vill du kanske ge din pojkvän ett gott skratt? Då kan en rolig present till honom vara en vinnare. En present som blivit populär är att ge pojkvännen ett par kalsonger med din bild på dem, för honom att ta med sig till gymmet eller omklädningsrummet.

Vi på Presentkollen.nu hoppas genom denna sida kunna hjälpa dig att hitta den bästa presenten för din pojkvän!

Favorit presenterna till pojkvännen!

Killar gillar olika saker beroende på deras intressen och personlighet. Vanliga presenter inkluderar elektronik, träningsutrustning, kläder, spel, tekniska prylar, böcker och filmer. Andra idéer är att ge bort en upplevelse som en helikoptertur eller ett presentkort på en restaurang. För att göra det lite mer personligt kan du försöka hitta något som är relaterat till deras intressen eller som har en personlig betydelse.

En upplevelse som han inte har testat än, som en helikoptertur eller ett äventyr i utlandet. Eller varför inte en unik present som en tavla eller ett märkvärdigt konstverk? Eller enklare saker som personen uppskattar och tycker om. Det kan handla om enkla saker som en jättelik mjölkchoklad till en chokladälskare eller en värmefilt till någon som älskar att mysa i soffan. Att köpa present till någon som redan har allt ger dig lite extra utmaning bara att tänka efter vad personen har för intressen.

Presenterna kan skilja sig enormt mycket i kostnader och det är väldigt individuellt hur mycket du skall spendera på din present. Vill du verkligen att det skall bli något speciellt för din pojkvän, fokusera inte på priset. Utan försök att fokusera på något som personen tycker om och hitta en present som är unik för honom eller för er par.

Utvalda kategorier för presenter till pojkvän

pojkvän som tränar

Har du en pojkvän som uppskattar träning, hälsa och välmående? Då kommer han älska julklappar som motiverar honom till mer träning. Träningskläder, löparskor, träningstillbehör, eller någon form av dryck eller kosttillskott. Området är brett och det finns hundratals med julklappstips samlade för att ge dig inspiration till din pojkvän.

POJKVÄN SOM GILLAR UPPLEVELSER

Älskar din pojkvän äventyr eller bara att få möjligheten att testa på nya saker. Då kan en upplevelse vara den perfekta julklappen till pojkvän denna vinter. Under upplevelser hittar du allt ifrån adrenalinfyllda upplevelser som fallskärmshoppning till vin- och whiskyprovningar. 

romantiska presenter

romantisk present

En romantisk julklapp till din pojkvän slår sällan fel. Det är ett utmärkt tillfälle att visa din käraste lite extra uppskattning och visa hur mycket han betyder för dig. Bland de romantiska julklapparna har vi samlat upplevelser två, mysiga filtar, levande ljus, erotiska leksaker för sängkammaren och mycket mer. 

Whiskyglas med gravyr

Personlig present

Det finns ingen bättre person än din pojkvän att ge en personlig julklapp till. De personliga julklapparna ger dig möjlighet att ge något unikt och genomtänkt i julklapp. Exempel på personliga julklappar är graverade glas, muggar, smycken eller inredningsprodukter som en lyxig ljushållare från Orrefors.

Unika presenter till pojkvän

En unik present till din pojkvän kan vara något som är personligt och som han kommer att uppskatta. Det finns många olika sätt att ge en personlig present till honom. Det kan handla om helt olika saker beroende på hans intressen, samt om det är en födelsedagspresent eller annan anledning. 

Här är några förslag på unika presenter som du kan ge din pojkvän: 

  1. Skapa ett fotoalbum med bilder som du har tagit av er tillsammans.
  2. Ge honom en personlig tröja eller mössa med ett budskap som betyder något speciellt för er båda.
  3. Köp ett presentkort till en upplevelse ni kan göra tillsammans, som paddla SUP eller ta en konstresa.
  4. Ge honom en låda med personliga gåvor som han kan öppna under året, som en bok som han vill läsa, en personlig tröja eller ett par skor.
  5. Skriv ett personligt brev till honom och berätta hur mycket han betyder för dig.
  6. Ge honom en upplevelse som han aldrig har gjort tidigare, som att flyga ett flygplan, eller att köra en segway.
  7. Köp ett presentkort till en restaurang eller ett spa, så att ni kan gå ut och njuta tillsammans.
  8. Köp ett par personliga smycken till honom, som en armband eller en ring.
  9. Ge honom en personlig tavla som han kan hänga upp hemma.
  10. Köp ett presentkort till en sport eller ett konstverk som han gillar.

Alla presenter till pojkvännen

Presenter för olika tillfällen

Födelsedagspresent till pojkvän

Att köpa en födelsedagspresent till din pojkvän kan vara både spännande och utmanande. Det viktigaste är att välja en present som är personlig och går att anpassa efter din pojkväns intressen och behov. Först och främst bör du försöka få en bra känsla för vad din pojkvän gillar och inte gillar. Fundera över vad han gillar att göra och försök att ta reda på om han har några specifika önskemål. 

Bra exempel på födelsedagspresenter kan vara graverade glas som vinglas, whiskyglas. Eller är han en grillälskare så kan graverade grillverktyg eller förkläde av läder vara perfekta julklappar.
Finns ett stort intresse i träning eller sport, är det en bra kategori att hitta presenter i. Som exempelvis ett par schyssta träningskläder av ett kvalitativt varumärke.

Alla hjärtans dag present till pojkvän

När det närmar sig alla hjärtans dag är det många som vill ge sin partner något speciellt. Under alla hjärtans dag är det kärleken som firas och då vill man kanske ge bort något speciellt till sin pojkvän. Här är det extra viktigt att man försöker ge en present som betyder något extra för din partner eller er tillsammans.

Romantiska middagar eller upplevelse presenter är perfekta  att ge bort under alla hjärtans dag för att få ett minne tillsammans. Andra romantiska presenter kan vara en tavla på stjärnhimmel på den dagen ni träffades eller en karta på den plats där ni träffades.

Scroll to Top