Present till bror

Guiden för att hitta rätt present till din bror, oavsett om det är lillebror eller storebror!

Present till bror

Innehållsförteckning

Presenttips till bror

Oavsett om du har en lillebror, storebror, tvillingbror eller vilken typ av bror som helst. Så kan det alltid vara svårt att hitta rätt presenter att ge bort vid olika tillfällen. Presentkollen.nu älskar presenter oavsett tillfälle eller vem det skall ges bort till. Därför har vi här samlat de bästa och flesta tipsen när det kommer till presenter till bror. 

Ens bror kan för många vara ens allra bästa vän och någon som följer en genom hela livet. Att då hitta rätt present kan göra det extra meningsfullt. Det är därför viktigt att utgå ifrån din brors intressen och vad han tycker om att göra. 

Är din bror exempelvis idrottsintresserad kan du försöka hitta presenter som är kopplat till det. Det kan handla om utrustning eller varför inte upplevelser? Biljetter till en speciell match eller tävling. 

Är han snarare intresserad av puzzel, eller knepiga utmaningar? Då kan ett sällskapsspel som ni kan spela tillsammans vara ett bra alternativ. Vill ni ha avancerade sällskapsspel som är för lite äldre är Trivial Pursuit en klassiker. För lite yngre kan Monopol vara ett otroligt bra sällskapsspel där du lär dig hantera pengar och göra affärer. Det är ett spel som växt fram som en klassiker sedan 80-90-talet. 

Köpa present till lillebror / storebror

Upplevelser att göra tillsammans eller att ge bort till sin lillebror / storebror är en populär kategori att hitta presenter inom. När det kommer till upplevelser finns det enormt mycket att välja bland. Där du kan hitta både upplevelser som är kopplat till hans intressen. Det kan också vara upplevelser som han aldrig någonsin gjort eller skulle kunnat tänka sig att göra. Sådana presenter och upplevelser är oftast väldigt uppskattade. 

Vill du ge din bror något unikt kan fotopresenter vara något att titta närmare på. Kanske har ni hundratals med bilder som ni inte tittat på under många år. Att sätta ihop detta till ett fotoalbum brukar vara extremt kul för mottagaren. Framförallt nuförtiden när vi har tusentals bilder i våra mobiltelefoner som vi aldrig tittar på. 

Favorit presenterna till bror

Vad din bror önskar sig i present är såklart högst personligt. Men generella presenter som oftast är väldigt populära att få är de som kan ge ett gott skratt eller ett minne för livet. Det kan handla om allt från upplevelser till ett minne som man förevigat i en tavla eller liknande. Utgå alltid från din brors personlighet och intressen när du skall köpa present. 

Ibland kan det kännas som att ens bror redan har allt han behöver. Då blir det extra svårt att hitta rätt present. Men det finns alltid saker som ens bror använder i vardagen och som kan behöva förnyas. Det kan exempelvis vara en ny plånbok, din brors favoritparfym eller hårvax. 

Kostnaden för en present till sin bror kan variera beroende på tillfälle och dina förutsättningar. Det finns inga givna summor att köpa presenter för när det kommer till sin bror. Här på Presentkollen.nu hittar du utmärkta presenttips från 50 kronor upp till över 50 000 kronor. 

Utvalda kategorier för present till bror

roliga presenter

Roliga presenter

När det kommer till att ge bort en present till lillebror eller storebror kan kategorin roliga presenter vara en vinnare. Här hittar du massvis med bra tips på presenter att ge till sin bror. 

Graverad klockbox present

Personliga presenter

Att köpa något personligt till din bror brukar vanligtvis vara extremt uppskattat. Det kan vara allt ifrån graverade glas till broderade klädesplagg, eller varför inte en snygg klocklåda?

Presenttips träning

Är din bror intresserad av träning, rörelse och sport? Under denna kategori hittar du ett brett utbud av presenttips inom just detta. Allt från kläder, kosttillskott och andra bra presenttips!

Upplevelse present

Upplevelsepresenter är extremt uppskattade att motta. Här finns allt från actionfyllda äventyr till mer kulturella upplevelser. Perfekt att göra tillsammans eller bara ge bort till sin bror. 

Topp 10 presenttips bror

Oavsett om det är lillebror, storebror, tvillingbror eller vilken typ av bror så skall man vara rädd om brorsan. Därför vill man oftast hitta en riktigt bra present till sin bror. Vi har därför samlat våra bästa presenttips som passar perfekt att ge till sin bror. 

  1. Träningskläder: Är din bror intresserad av träning, hälsa och att röra på sig? Då kan schyssta träningskläder vara en användbar present att ge bort. 
  2. Parfym: Tycker du att brorsan borde byta parfym? Då kan det vara perfekt att ge bort en parfym i present som du tror han kan uppskatta!
  3. Sällskapsspel: Gillar ni att spela spel tillsammans? Eller har din bror åldern inne för ett ölspel? Oavsett kan ett sällskapsspel vara en lyckad present att ge bort. 
  4. Graverade glas: Att gravera glas med namn, födelsedatum eller favoritcitat från en film är fina och unika presenter att ge bort till sin bror. 
  5. Bok: En bok är alltid uppskattat för personen som gillar att läsa. Kanske har du en bra 
  6. Upplevelse tillsammans: Att köpa en upplevelse är populärt, men kanske ännu bättre om du köper en att göra tillsammans med din bror. 
  7. Inredningsdetalj: Har din bror flyttat hemifrån och bor i eget? Då kanske det behövs inredningsdetaljer i hans lya för att piffa upp boendet. 
  8. Kaffe: Är han en kaffeälskare? Köp en kaffemaskin, extra fint kaffe, nya kaffemuggar eller varför inte en presentbox med kaffe-tema? 
  9. Fotografiskt konstverk: Köp ett fotografiskt konstverk som han kan hänga upp på väggen. Eller varför inte ett kungligt porträtt av honom?
  10. Smycken eller accessoar: Ge bort armband, halsband eller någon annan accessoar som manschettknappar eller slipsnål.

Alla presenterna till bror

Födelsedagspresent bror

Födelsedagspresent till sin bror vill man oftast skall vara en speciell present att ge bort. Du och din bror har kanske varit nära varandra under hela er uppväxt och fortfarande är det idag. Då vill man vanligtvis gärna visa det lite extra när det är dags för födelsedagarna. Vad man ger bort i present till sin bror är alltid högst personligt och behöver inte alltid kosta speciellt mycket pengar. Ett bra ställe att börja på är att titta tillbaka på era upplevelser tillsammans. Är det något ni upplevt tillsammans som ni kanske bör göra igen? Eller har ni ett favoritspel eller film från er uppväxt som du skulle kunna ge bort för att skapa lite nostalgi?

Ett annat bra tips när det kommer till födelsedagspresenter till lillebror eller storebror är att titta på hans intressen. Har han väldigt tydliga intressen som musik, sport eller något liknande, då brukar du kunna hitta många bra presenter inom det intresset. Kanske har ni det gemensamt dessutom och kan uppleva eller göra något tillsammans? Som en konsert eller specifik fotbollsmatch?

Presenter för alla tillfälle

Det finns många olika tillfällen som man kan behöva hitta presenter till sin bror. Det är självklart födelsedagarna som kommer årligen. Där finns det gott om tips här ovan att utgå ifrån. Ett sista tips kring detta är presentkort om du behöver en sista minuten present till din bror. Ett presentkort på en favoritaffär är kanske precis det som han behöver just nu för att kunna köpa något han längtat efter.

Andra tillfällen som du kan behöva köpa presenter är till studenten, giftermål och självklart julen. Oavsett tillfälle är det viktigt att du utgår ifrån din egen bror och er relation. Vi på Presentkollen.nu älskar att samla tips och idéer för att ge er inspiration att hitta rätt presenter. Det är också därför som vi samlat hundratals tips, för att ge alla en möjlighet att hitta rätt med sina gåvor!

Scroll to Top